dilluns, 25 d’abril del 2011

GEOLODIA 2011

Un Geolodia és una iniciativa que pretén donar a conèixer la Geologia i la professió del geòleg a la societat. Es realitza a gran quantitat de localitats arreu, a través de sortides de camp que busquen un contacte directe amb les roques, el paisatge i la naturalesa, fins i tot en entorns urbans.

Es tracta de mirar amb "ulls geològics" el nostre entorn més proper i així poder interpretar una part de la història de la nostra terra que normalment ens passa desapercebuda, i en aquest cas vincular-la amb la nostra pròpia història a través dels edificis i les roques.

Aquestes sortides de camp són adreçades a tothom i no és necessari tenir coneixements previs en geologia.

Sortida per Manresa:

El dia 8 de maig es realitzarà una sortida guiada, gratuïta, per la ciutat, que amb el lema “Del Romànic al Modernisme a través de les roques” conduirà a la gent que hi assisteixi des de l’EPSEM fins la Cova de Sant Ignasi, visitant edificis singulars de Manresa i descobrint la seva relació amb la geologia.

Aquesta sortida està organitzada pel Museu de Geologia Valentí Masachs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central i serà guiada per professors de la UPC.

LLOC DE TROBADA:

9:30h a l’EPSEM. Avda Bases de Manresa, 61-73. Manresa

Més informació:

biosca@emrn.upc.edu / dparcerisa@emrn.upc.edu

INSCRIPCIONS:

Per assistir a l’activitat, gratuïta, cal inscriure’s AQUÍ


Activitat promoguda per la SGE, IGME i AEPECT, i organitzada a Manresa per la UPC i el Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada